Alarma de gradul 0 in echipa Carcotasilor

Dupa o saptamana in care nu a fost in cea mai buna forma, fapt remarcat si de colegii lui, actorul a cedat fizic, chiar in seara de Craciun. In momentul in care a ajuns la spital, starea lui de sanatate era extrem de grava.


Sarbatorile nu au fost tocmai fericite pentru Serban Huidu, Mihai Gainusa si colegii lor de la Cronica Carcotasilor. Colaboratorul lor Toni Tecuceanu a fost internat in stare grava la spitalul Bals din Bucuresti chiar inainte de Craciun. Actorul a fost diagnosticat cu gripa porcina si pentru ca suferise complicatii a fost mutat la terapie intensiva.

Apropiati ai sai ne-au declarat ca in acest moment starea lui este extrem de grava, fapt confirmat si de surse din randul cadrelor medicale de la Bals, care insista pentru vaccinarea impotriva virusului A/H1N1. Se pare ca plamanii lui Toni au fost afectati in proportie de 85%, iar in aceast moment este tinut in viata cu ajutorul aparatelor, aflandu-se in coma. Doctorii sunt extrem de rezervati in ceea ce priveste evolutia lui.


Mai grav este faptul ca Toni a intrat in contact cu intreaga echipa de filmare inca din momentul in care i-au aparut primele simptome, iar acum cu totii asteapta, cu sufletul la gura, sa treaca cele doua saptamani (n.r. - perioada de incubatie a virusului A/H1N1) pentru a afla daca au contactat boala sau nu.


Da! Starea lui Toni este destul de grava... Suntem cu totii alaturi de el si de familia lui si ne rugam sa se faca bine!, ne-a confirmat Codrut Keghes, actorul care il interpreteaza pe Catalin Dezbracatu. Huidu si Gainusa nu au fost de gasit pana la inchiderea editiei.

VOM FII ALATURI DE TINE!!

4 comentarii:

Bogdan spunea...

Toni suntem alaturi de tine.

Mioara spunea...

Ca zilele acestea sa de-a Domnul sa te faci bine si sa revii pe scena acolo unde iti sta cel mai bine. Multa sanatate.

Petru spunea...

Atunci cand nu ne asteptam, atunci ne vin greutatile pe noi, sa de-a Domnul ca sa te faci bine Toni.

Diana spunea...

Dumnezeu sa-l ierte!!!