“Save their lives”

“Piesa cu care cei trei interpreti, Luminita Anghel, Tony Tomas si Adrian Piper, incearca sa traga un semnal de alarma in ceea ce priveste suferinta prin care trec, in fiecare minut, milioane de copii.

Luminita Anghel, Tony Tomas si Adrian Piper transmit mesajul compozitorului Eduard Circota prin intermediul concursului EUROVISION 2010. Un mesaj venit din suflet pentru suflet, un mesaj menit a ne face sa privim mai atent lumea in care traim, sa observam dramele prin care trec milioane de copii…Sufletul unui copil ramane pentru totdeauna marcat si din cauza indiferentei noastre.

Daca prin intermediul acestui mesaj putem ajuta un copil maltratat, un copil abuzat, un copil abandaonat sau un copil flamand, atunci sa incercam sa facem tot posibilul pentru ca acest mesaj sa fie auzit de cat mai multi oameni…oameni care spun NU abuzurilor de orice tip la care sunt supusi copii…oameni asa, ca tine.

Adu-ti aminte ca ai fost si tu odata copil…adu-ti aminte cat de fericit erai avandu-i pe toti cei dragi langa tine…si priveste-i acum in ochi pe acesti micuti pe al caror chip se citeste disperarea si suferinta…SAVE THEIR LIVES

Sursa- Facebook

http://www.youtube.com/watch?v=-hkQWXNEJZ4&feature=player_embedded

0 comentarii: