Cumparati un calendar pentru a-l ajuta pe Emanuel!!!



Cei de la Printcenter.ro au primit o idee originala de la bloggerul Arhi: sa stranga bani pentru Emanuel prin vanzarea unor calendare cu bloggeri pentru anul 2010. Suma integrala stransa de pe urma vanzarii calendarelor vor ajunge la Emanuel.


Preturile calendarelor:

  • cel de birou – 5 lei
  • de perete (format A4) – 7,5 lei
  • de peret (format A3) – 10 lei

Livrarea este gratuita si asigurata de Printcenter.ro


Despre Emanuel:

Emanuel s-a nascut in comuna Floresti, judetul Cluj, unde locuieste intr-o casa compusa dintr-o camera si o bucatarie. Provine dintr-o familie cu opt membri, sase copii, mama, casnica, si tatal lor care lucreaza ca muncitor necalificat sn constructii. Venitul familiei este format doar din alocatiile copiilor si din ceea ce castiga tatal si anul acesta, familia a trebuit sa se imprumute pentru a cumpara rechizite si ghiozdane copiilor.

Cu toate acestea, Emanuel a inceput inca de la varsta de cinci ani, sa cante manele, doine rrome si muzica populara. Tatal sau i-a sprijinit educatia muzicala ducandu-l la diversi lautari pentru a-i cultiva talentul. Eforturile au dat roade cand, in clasa 1, a obtinut diploma pentru cel mai bun cantaret din scoala.

Noi l-am adoptat în online, pe Emanuel.

În cadrul unui program organizat de BCR, numit Sperante.

Proiectul BCR Sperante, un proiect sustinut de Radio România, a fost initiat de catre BCR si good.bee din dorinta de a se implica activ în viat,a comunitatii. Proiectul îsi propune sa sprijine educatia unor copii foarte talentati muzical, cu scopul de a le oferi acestor copii speranta unui viitor mai bun.

În cadrul acestui proiect au fost selectionati 17 copii cu talent muzical, în scopul de a li se asigura educatia muzicala si poate astfel, sa li se schimbe viitorul. Din toti, noi am ales sa îl sprijinim pe Emanuel. Pentru ca are ochii cei mai tristi dintre toti. Si pentru ca muzica lui e muzica sa traditionala si pentru ca încearca sa nu se lase atras de partea întunecata a fortei, numita manea.

Asa ca nu va sfiiti. Puneti-va pe perete 12 caricaturi de bloggeri si ajutati si un copil.”

Toata povestea lui Eugen o gasiti pe site-ul Calendarul Meu

Emanuel suntem alaturi de tine, si cu siguranta te vei face bine!!! Bafta!

0 comentarii: