De cate ori ai auzit “Asta este?”

De cate ori te-ai gandit ca stam pe loc? De cate ori ti s-a spus ca nimeni nu face nimic? De cate ori ai auzit “asta este”? De cate ori te-ai gandit ca tinerii nu au nici o sansa? Credem ca de multe ori.

Fundatia Noi Orizonturi isi doreste o lume in care toti tinerii se implica pentru binele comun al tuturor membrilor comunitatii si simt ca pot face o diferenta in societate. Misiunea organizatiei noastre este de a promova modele de educatie prin experienta de calitate, care dezvolta abilitati de viata in rindul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabila a societatii.

Pana in prezent, Fundatia Noi Orizonturi a pus bazele a doua programe nationale: programul VIATA (un program de educatie prin aventura, constand in tabere anuale in statiunea montana Straja, cu peste 5000 de beneficiari) si programul de educatie prin serviciu in folosul comunitatii – IMPACT (cu peste 3500 de tineri beneficiari in cei 7 ani de activitate). Ambele programe au fost dezvoltate cu scopul de a combate apatia sociala, indiferenta, lipsa de incredere interpersonala – amprente lasate de cei 40 de ani de comunism.

Suntem o mana de oameni dedicati si cu idealuri marete. Credem cu tarie ca programele noastre sunt solutia pe termen lung pentru o Romanie mai buna. In acest sens, vrem ca programele noastre sa se regaseasca in cat mai multe comunitati din Romania, iar pentru acest lucru avem nevoie de ajutorul tau. Nu te costa nimic! Directioneaza 2% din impozitul tau pe venit, catre organizatia noastra. Noi incercam sa spunem NU indiferentei! Ne ajuti si TU?

Mai multe detalii despre rezultatele organizatiei noastre precum si procedura si formularele completate cu datele organizatiei noastre le gasesti pe www.noi-orizonturi.ro.

0 comentarii: