Iepurasul 2010- Asociatia “Ana si Copiii”

Asociatia “Ana si Copiii” va solicita sprijinul in realizarea
evenimentului
IEPURASUL VINE SI LA COPIII TRISTI, pentru ca impreuna sa
facem o bucurie copiilor din familii nevoiase.

IEPURASUL ADUCE BUCURII LA COPIII TRISTI

Se apropie din nou sarbatorile cu clipe frumoase, vesele si bucurii. Dar oare bucuria este pentru toti ?
Mai sunt oameni tristi, nefericiti si necajiti. Pentru acestia noi echipa Asociatiei “Ana si Copiii” ne-am hotarat sa schimbam ceva, dar pentru ca acest lucru sa fie posibil, avem nevoie de spirjinul dumneavoastra. De aceea va solicitam ajutorul prin acordarea unui sprijin finanaciar sau a unor produse precum: dulciuri, fructe, racoritoare, alimente, jucarii, produse de igiena (detergent, sapun lichid, scutece de unica folosinta, produse de curatenie, sampon, gel de dus, sapun, pasta de dinti, deodorant etc.), rechizite scolare, articole vestimentare, pentru un numar de aproximativ 125 copii cu varste cuprinse intre 2 si 17 ani, proveniti din familii defavorizate.

Actiunea se va desfasura in data de 31.03.2010 intre orele 12.00 – 17.00 la sediul ASOCIATIEI “ ANA SI COPIII” situat in str. Petru Rares, nr.1, sect.1, Bucuresti.

Copiii vor servi un picnic festiv organizat in curtea centrului, vor participa la jocuri (desene pe asfalt, picturi pe panza, karaoke etc.), vor asculta muzica, vor dansa si vor petrece cateva ore linistite in spatiul de joaca amenajat in curtea centrului.

.La plecare fiecare copil va pleca cu un pachet cu dulciuri, alimente, jucarii, hainute, fructe, produse de igiena si ce vom mai primi de la dumneavoastra.
Sunt invitati sa participe la acest eveniment, toti cei ce vor sa aduca o raza de lumina in casele acestor copiii.
Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la nr. de
tel.:021.222.61.51 sau 0735.183.203 persoana de contact Adina Stroe.

Cu deosebita consideratie,
Mihaela Voivozeanu
Presedinte
Asociatia Ana si Copiii
0728681182″

0 comentarii: