La fiecare 250 de fapte bune inscrise pe site, Heidi trimite un copil talentat intr-o tabara de vara.

“Prin Cards of Joy Heidi incurajeaza oamenii sa faca fapte bune si apoi sa le descrie pe site-ul Cards of Joy. La fiecare 250 de fapte bune inregistrate pe site, Heidi trimite un copil talentat, lipsit de posibilitati materiale, intr-o tabara de creatie. In plus, faptele bune vor fi votate, iar cele care au primit cel mai mare numar de voturi vor fi premiate saptamanal cu 20 de tablete de ciocolata Heidi. Iar castigatorul Marelui Premiu va primi nici mai mult nici mai putin decat 50 de kilograme de ciocolata.

Este vorba despre 10 copii, cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani, din pacate lipsiti de posibilitati materiale, dar foarte talentati, cu abilitati artistice deosebite.. Povestile lor pot fi gasite pe site in sectiunea Copii sau urmand link-urile urmatoare: Mihai, Georgiana, Geanina, Bianca, Ionut, Larisa, Alina, Daniel, Mirela, Mihaela. Copii au fost selectati impreuna cu Organizatia Salvati Copiii Romania.

Tabara va avea loc in localitatea Straja si copii vor avea parte de multe activitati creative dar si de drumetii, orientari cu busola, mini escalada. Vor locui pe perioada taberei intr-o pensiune unde vor avea paturi si bai proprii, sala de mese, mancare gatita de cabanieri.. Organizatorul taberei este SC Adventure Camps. Tot in sectiunea Copii se gasesc mai multe informatii si despre tabara.”

PENTRU MAI MULTE DETALII INTRA PE: cardsofjoy.heidi-chocolate.com

0 comentarii: